Update Corona

Beste ouders,

Corona is in het land, maar wat zijn de gevolgen voor je Chirogroep? Alle activiteiten worden afgelast. Dit doe jij best.

Update 12 maart - 16u30

In nauw overleg met Minister Dalle, vraagt het agentschap Jeugd uitdrukkelijk om alle activiteiten binnen het jeugdwerk te annuleren tot en met 31 maart. 

Bovenstaand bericht hebben we van Chiro nationaal gekregen. Jammer genoeg kunnen we niet anders dan zoals vermeld alle activiteiten te annuleren. Maar wat houdt dit juist in voor Chiro Schaffen? Hieronder zetten we alles eventjes op een rijtje.

  • Alle Chiro zondagen worden afgelast vanaf nu tot 31 maart
  • De restaurantdag kunnen we jammer genoeg ook niet laten doorgaan. Maar geen paniek, heb je je kaarten al afgegeven of online betaald? Geen probleem je krijgt je geld terug! Heb je online besteld en betaald storten we het geld zo snel mogelijk terug over. Heb je je kaarten al binnen gebracht, geven we het geld zo snel mogelijk terug. De praktische kant hiervan moeten we nog even bekijken want we zien elkaar natuurlijk eventjes niet. Maar zodra we een oplossing hebben houden we jullie verder op de hoogte.

We gaan voor de restaurantdag opzoek naar een nieuwe datum. Als we deze vinden dan laten we het zeker ook aan jullie weten!

  • Jammer genoeg valt het rakwi weekend ook in deze periode en gaan we ook dit weekend moeten uitstellen. De rakwi leiding gaat zijn best doen om een nieuwe datum te prikken en houden jullie verder op de hoogte.

Hou zeker ook onze site (www.chiroschaffen.be) en de facebookpagina in het oog. Ook via deze weg gaan we jullie op de hoogte houden van zodra er verandering/meer info is.

Hebben jullie nog vragen stel ze gerust aan een van de leiding, of via mail (info.chiroschaffen@gmail.com). Op de site vind je alle gsm nummers ook nog eens terug.

Vele zotte en gezonde Chiro groetjes

De leiding