update corona 16/04/2020

Hier zijn we weer!!

Gisteren hebben we het spijtige nieuws gekregen dat de Chiro weer voor twee weken niet kan doorgaan. Helaas maar we weten ook allemaal dat het wel echt nodig is! Daarom vragen we ook aan iedereen om vol te houden zodat we snel weer samen de aller zotste zondagen kunnen beleven en vooral een zalig en onvergetelijk kamp. Hieronder nog eens opgesomd wat de gevolgen voor onze Chiro juist zijn:

- Geen Chiro tot en met 3 mei (voorlopig) 

- Ook onze eerste quiz is afgelast, maar geen nood jullie kunnen volgend jaar je genialiteit duidelijk maken 😉

- Ook de papierslag van april (zaterdag 25 april) valt in deze periode en kan dus weer niet doorgaan. Zoals vorige maand mag je het gewoon nog een maandje laten staan en nemen we het de eerst volgende papierslag met alle plezier mee! Staat het in de weg en ga je toch langs het container park mag je natuurlijk ook je papier meenemen 😜

Wij missen jullie allemaal ongelooflijk hard!! Maar we trekken ons op aan het enthousiasme dat we zien bij onze online Chiro, dat gaan we zeker niet opgeven!! Houden jullie mee vol met ons? Deze week wacht er iets speciaals voor jullie 😁 Stuur zeker de foto’s en filmpjes door naar jullie leiding.

(kleine tip: Heb je zondag geen tijd? Vul dan de lege momentjes door de week op met de opdrachtjes)

Heel veel Chiro groetjes

De leiding 💜💛💚❤️💙🧡